fredag 30. september 2011

Blid og fornøyd:-)

Teppet mitt er ferdig og jeg er så fornøyd! Det er heklet i Delight og Fabel og Delightgarnet har et flott fargeskifte på nøstene. Umulig å rekke opp, men vi hekler da ikke feil…Ler så jeg ruller

DSCN1580

Til tross for at det er mye høstfarger i det så ble det en fargeklatt i sofaen. Jeg må sannsynligvis hekle stramt for jeg greide ikke å holde målene i oppskiften til tross for en heklenål større. Endte opp med å hekle en ekstra rad på både lengde og høyden.

DSCN1581Det er ikke verdens største teppe, men er godt og varmt  og passelig til å slenge rundt seg en varm høstkveld. Ja tenk, her er det 22 grader og det siste dag i september!!

Mønster: Drops 124-1
Garn: Delight og Fabel (kanten rundt)
Heklenål nr: 6
Strategiske mål: 90 x 125cm

De siste to gangen jeg har vært på strikkekafe så har jeg hatt utrolig vinnerlykke. Begge gangene har premien vært to nøster herlig sokkegarn og jeg tror det er nok nettopp det det blir av disse. Garnet er ukjent for meg, men kjennes mykt og godt ut.
DSCN1584
Og ikke nok med det – jeg har fått tak i 2 hesper med Wollmeise. En utrolig snill bekjent tilbød meg å kjøpe av sitt lager og da måtte jeg gripe sjansen. Jeg har sett og lest så mye om dette garnet og nå er jeg spent på om jeg vil oppleve det samme. Litt usikker på hva det skal bli, men enten sjal eller sokker er foreløpige planer. Fargene kommer ikke så godt fram her, men blåfargen er fin og det er den rød også.

DSCN1585

Nå skal jeg ta siste rest av helgevasken, men når kvelden kommer så skal du ikke se bort fra at jeg titter innom til deg:-)

God helg!

Klem fra Sidsel

23 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulere med fine premier! Begge de garnene du viser nederst er ukjent for meg men fabel og delight har jeg strikket sommerlester i. Nydelig teppe :)

Ha en deilig helg i nyvasket hus. Klem :)

"Romfortrivsel" sa...

Nydelige farger!!
Nå kan du klappe deg selv på skulderen.
Og nyte fredagen!

ANNEPÅLANDET sa...

Teppet ble flott! Herlige farger. Og nå er jeg spent på hva du syns om Wollmeisse-garnet - noen er jo helfrelst mens andre syns det er som hyssing.
Ha en riktig fin helg!

Tovepia sa...

Gled deg til Wollmeisen, det er et nydelig garn!!..og utrolig drøyt!
Teppet ble superflott! Liker slike fargeklatter, jeg.
Har selv begynt på et nytt teppe, men gudene vet hvor jeg skal ha det:O)
Hils i stua og nyt sommerkvelden dere har; her ligger tåka lavt;)
klemmings;)

Lisbeth, strikkemasker sa...

fint teppe å ha foran peisen på litt kalde dager. Fine farger!

Ruth sa...

Jeg blir så imponert over dere som hekler tepper. De blir jo så flotte. Skikkelig et smykke ble det. Arwetta har jeg ikke prøvd,men jeg hører stadig noen si at det er et flott garn til sokker. og Wollmeise er jo bare herlig. Og så rødt da gitt. Jeg har fått gått totalt berserk med rødt i år. Jeg liker rødt, det er mote i år og det gir energi (sies det i hvertfall) Kan ikke bli bedre enn det. Ha en fin helg.

Livet i Nord sa...

Så kjempeflott teppe! Nå holder også jeg på å montere oldemorsteppe som er strikket av restegarn. Godt at det ikke bare er mitt som blir litt i minste laget og må hekles rundt noen omganger for å få det større:)

Greta sa...

Her var det mye fint. Først det flotte hekleteppet ditt. Virkelig lekkert.
Så det flotte premiegarnet og så Luksusgarnet da til slutt. Eg har noe luksus garn liggende eg og. Lurer felt på kva eg skal alge av det. Men det vert nok liggende ei stund.
Spent på å sjå kva du får til av dette.
Ha ei fortsatt fin helg

Vilma sa...

Så blev det færdigt .-))))) Godt med farveklatter i stuen , og det varmer dejligt :-)

Ja , jeg er osse spændt på hvad du syntes om wollmeise.

I går havde vi 25 grader i københavn, sommer var det.

klem

Bodil sa...

Det var ein flott teppe i nydelege fargar :) Og så heldig du er som har vunne så flott garn! Eg har heller ikkje prøvd Wollmeise enno, så eg er spent på kva du synest om det. Ha ein fin dag :)

Anonym sa...

Så nydelig det ble Sidsel! Likte fargene så godt!!
Og nye prosjekter er på gang igjen skjønner jeg ;)
Spennende garn du har fått tak i..
klem fra Laila

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei igjen!
Musetøflene står i boka Strikk i en fei. Tror kanskje jeg har oppskrifta på en annen pc her i huset. Skal se om jeg får sendt den over litt senere. Oppskrifta er bare 1/2-1 år og 2-3 år, men jeg strikket vanlige lave tøfler til min 16-årige nevø og satte på ører og snute. Det ble vel rottetøfler det da ;) Så det går ann i mange varianter:)

Petrinetrollmor sa...

Takke takk for koselig besøk :)

Nydelig tepp, herlige farger. Du har nå hatt litt av ein jobb med å hekle dette, kan eg tenke meg.

Wollmeisegarnet har eg aldri prøvd, og det skal bli artig å høre fra deg om det står til all forventning.

Her øser det ned og det er grått og tungt, men inne ved ovnen er det godt og varmt og eg blir så døsig etter middag at eg.....trur det var sofaen som ropte på meg....

klem

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg teppe i nydelege fargar!!

mimouna sa...

Skikkelig glad-teppe i herlige farger. Deilig både å se på og å tulle seg inn i. :)

strikkedilla sa...

Kjempefint teppe i herlige farger.

strikkedilla sa...

Kjempefint teppe i herlige farger.

LovisaTendensen sa...

Deilige farver i denne tid... Jeg har sett teppet, og ønsket å kunne hekle så fint, men får holde meg til bestemorsrutene.
Supergod helg til deg ;))

Skautrollet sa...

Kjempeflott teppe i nydelige farger. Både Wollmeise og Arwetta er flotte garn synes jeg. Vet en del bruker Arwetta til sjal også. Har strikket votter og sokker av det, jeg.

Farmor Gørill sa...

Åh, det så nesten kjent ut! Minte meg om dette: http://farmor.abcblogg.no/hekling.html
Herlig med slike fargeklatter, blir glad av å se på det! Et flott blikkfang i stua.
Arwetta har jeg strikket av på maskin for ca30 år siden! Det er et deilig garn, strikket kjole husker jeg, kombinert med noe spansk buclegarn, ja det var tider det!(det må ha vært i en slankere periode) ;-)

Anonym sa...

Hei igjen :)
Artig å høre at du også går på dytt! Måtte bare inn å ønske lykke til. Er så sant det du sier om ekstra piff og motivasjon, Klem :)

Misemor sa...

Heisann. Så herlig med vinnerlykke, det har jeg også hatt i den siste tiden. =)
Blir spennende å se resultater av nøstene da. Teppet ditt ble jo helt nydelig i sofaen der det ligger. Har lyst å lage et slikt jeg også, men det må vel bli prosjekt nr 1298 eller noe slikt, hehe...
Ha en fin høstdag. Klem =)

Stubbetufsa sa...

Æ ælske fargan i det teppet ditt!