tirsdag 13. september 2011

Oh happy days eh ….feet!

Jeg har vært i sokkemodus – det skyldes helt sikkert at jeg burde ha gjort teppet, sjalet, et annet teppe jeg holder på med ferdig……men det er så avkoblende å strikke et par sokker i steden:-)DSCN1570

Dette paret er strikket i Opal. Garnet er sikkert slitesterkt, men det finnes ikke spenst i det i det hele tatt. Dette vet jeg jo, men det lå der å så på meg… med glittertråd i og alt:-) Den kommer ikke så godt fram her, men dette er skikkelige gla’sokker sånn fargemessig.

DSCN1575

Mine første tåopp sokker strikket i rester av Senjagarn. Disse skal bli mitt bidrag til innsamlingen som Husflidslaget skal ha til Rusomsorgen rundt juletider.

DSCN1568

Småsokker til 2 av prinsessene. Helt enkle, strikket i Fabel fra Drops.

Her er mitt “store” prosjekt akkurat for øyeblikket. Å hekle rutene gikk som en lek, men sammenhenklingen…..oh so boring. I skrivende stund er gulvet ikke fullt så tildekket, men noen ruter har jeg igjen å hekle sammen. Teppet ferdig montert ser du her. Delight fra Drops og garnet har flotte fargenyanser / overganger. Det blir ikke sånn kjempestort, men akkurat passe stort:-) Heklefastheten min er mindre enn oppskriften så jeg har lagt til en ekstra rad både på bredden og høyden.DSCN1560

Her er det innevær og stor sjanse for at jeg kommer til å hekle sammen noen ruter…… eller kanskje ikke…..

page

Mulig det blir et par sokker til………… Fortsatt god uke:-) Klem fra Sidsel

21 kommentarer:

Greta sa...

sokker er fantastsik å strikke. både store og små. enkle og dei med litt mer vri. det er avkoblin rett og slett. Kjente no at eg fikk lyst å strikke eit par, men eg får la det ver noen uker.
skjønne alle sokkene dine. Og teppet vert nok fantastsik. Ha ei fin uke du og kjære venn

Havfruen sa...

Nesten bra du har regnvær så du holder produksjonen oppe!! Himmel som du svinger strikkepinner og heklnål....Men resultatet blir knallbra:)
Ha fine høstdager, klemmings:)

Tovepia sa...

Æ ska si!! Du er bare rå på lekre sokker, og de var fargerike og fine! Har noen nøster liggende på bordet for å minne meg på at jeg skal strikke noen selv;)
Teppet blir rålekkert, og her er det også håndarbeidsvær, så det er bare å ta med garn og pinner nordover;)
Kjør forsiktig; klem fra oss som kun tenker i kjøkkenskuffer og skap:O)

Farmors sa...

Hei på deg! Har du sett på YouTube sin link om sammenhekling: Det blir så flott, og du trenger aldri å skjøte tråden om bare nøstet var stort nok! FANTASTISK! Ta en till her: youtube.com joining squares. Får ikke til å legge ved en link fra min nye mac! Nybloggen finner du her http://medpinneroggarn.com

Anonym sa...

Ja det var gladsokker! Må si du har vært flittig. Så bra du er med å bidra til rusbelastede. Leste om det på blogger før jul, at flere drev innsamling. Herlige farger i teppet!
Skal begynne på mønsteret idag på mariusen. Gleder meg :)

Ha en fin dag :)

Petrinetrollmor sa...

Flotte sokker !! Ein må alltid ha ein sokk på pinnen ! Min kjære Petrinemann lurer fælt på kvar alle sokkane eg strikker tar vegen. For han finn aldri sokkar når han treng det. Men du har rett seier han, der er alltid ein sokk på pinnen, men hjelper ikkje han. Ja, ja fleire sokkar skal bli, men det er så kjedelig å strikke slike store.....

Håper du har ein fin dag i dag !

klem

Vilma sa...

Hvor fint Sidsel :-))) Tæppet altså , ja sokkerne også. Kender det godt , det med at man må lave noget andet ind i mellem tæppe fremstilling.
Mangler ca. 20 ruder , så er mit næse og ( sidste ) tæppe færdigt...

God Onsdag & knus

Margrethe sa...

Jeg er så enig med deg; sokker er sååå avslappende å strikke. Det går av seg selv. Mange fine farger har du brukt også, så det er til å bli glad av. Har tittet litt på mange av de andre innleggene dine. Mye fint lager du :-).

Ruths datter sa...

Masse deilige varme og fargeglade sokker her. Det teppet du lager er berre så lekkert. har sett flere som har laget det. Nydelige fargetoner i det. At det er boring å hekle sammen kan jeg si meg enig med. kan ikke ta det med overalt heller ettehvert som det vokser. Fin kveld til deg.
Klem

Ingrid sa...

Fine sokkar.Eg blir aldri lei av sokkestrikking og har alltid minst eit sokkestrikk liggande.
Teppet blir flott men FOR eit monteringsarbeid !!

Anonym sa...

Hei.Det teppe blir kjempe fint.Hærlige farger.Skal bli kjekt å se ferdig.Nydelige sokker kjekt med sokker nå framover.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

gult hus i svingen sa...

Så fine sokker du hr strikka:) det hekleteppet blir fint altså, montering er alltid boring, synes jeg:) men jeg heier på deg så du blir ferdig i helga:)
har aldri strikket sokker jeg, sånt hadde vi svigermor til, før hun døde...:(

God helg:)

klem Trine:)

strikkedilla sa...

Så fine sokker, og så mange fine lapper til teppe.

karna sa...

Får jeg låne litt sokkemodus av deg??
Så mange fine sokker du har strikket. Kos deg med lappene, i dag er det vær til sånt,-)

Anlen sa...

No kan jo hausten berre kome, du er klar med sokkar og teppe;) I alle fall snart! Nydeleg!

Lykke sa...

Der er ikke noget så skønt som hjemmestrikkede sokker, så håber dine vækker glæde :-)
Drops tæppet er super smukt og det kunne jeg også ønske mig - glæder mig til at se dit færdigt!

Katrine sa...

Bra gjort å være i sokkemodus, jeg er aldri det! Alt annet frister liksom mer :p Flotte sokker, likte særlig de lilla :D

Misemor sa...

Så masse du har fått gjort da. Og sokker som varmer både føtter og hjerter er de beste sokkene. =)
Ja, sleng deg med neste gang det blir gryteklutswap, det er så spennende når det dukker opp pakker i posten med en helt ukjent gryteklut. =)
Ha en fin dag, klem =)

Fru Keilegavlen sa...

Så mange flotte sokkar!! Nydelege fargar på lappeteppet og. Ønskjer deg ei fin helg.

Ruth sa...

Teppet er jo nydelig, men jeg får neller og utslett og jeg vet ikke hva bare av tanken på å lage et. Jeg er virkelig imponert over dere som har tålmod nok. Og flotte er de.

Takk for sist, det var skikkelig koselig var det. Jeg håper virkelig vi får til å gjenta det en gang senere. Og helt nye gamle gode venner er fabelaktig. :)

Husmora Torunn Husbyn sa...

Så mange gladfarver! :-)
Dette minner meg på at jeg også skulle ha strikket noen sokker..
:-)
Glad tirsdagskveld til deg!
Klem :-)