fredag 13. mars 2020

Myrull sjal

Jeg er godt i gang med garnslanking av impulskjøp gjort for mange år siden. Noe ble i sin tid kjøpt i Sioux Falls av alle plasser. En kjempefin garnbutikk som jeg bare skulle en kjapp tur innom.....

Dyrt var det, men du verden så fint. Så fint at jeg ikke hadde råd til å strikke noe av det inntil nå:-)
Garnet er Cascade Heritage Silk Paints, en nydelig blanding av merino ull og silke.
Den lyse er kjøpt til Maarniis. Her er blandingen merinoull og nylon.

Veldig fornøyd med mønster og garn. Mønsteret er et Bittamisdesign. Selges ikke som enkeltmønster, men boken Sjal og Skjerf kan lånes på biblioteket. Er egentlig ikke noe fan av å kjøpe strikkebøker bare for ett mønster og da er biblioteket et glimrende sted.

Har noen "fine" hesper igjen og strikker gjerne dette en gang til.

Koronaviruset herjer og jeg opplever situasjonen som meget spesiell. Godt at vi garngale har lager for en ev. langvarig isolasjon.
Ønsker alle en fin dag og ei flott helg, ta vare på deg selv og de rundt deg slik at smitterisikoen begrenses.

2 kommentarer:

Siddis back home sa...

Ja, bra vi har masse garn i disse tider! Det sjalet var kjempefint, tror jeg har noe av samme garn liggende.... Skal forhåpentligvis få brukt opp en del garn i disse tider, og, ikke minst, få en god opprydning på syrommet og i klesskapet.... mange planer! Ha en fin uke hos deg og Happy Knitting!

Bodil sa...

Ja, eg og prøver å bruka det garnet som eg har no. Og godt å ha ein hobby i desse koronatider. Det blei eit lekkert sjal i nydeleg garn. Kos deg vidare med strikking, og ta godt vare på deg sjølv :)