søndag 13. november 2016

Lagerbeholding #1

Enhver som driver med garn opplever at jo mer en strikker og hekler jo mer rester hoper seg opp. Av og til kan denne opphopningen føre til litt plassproblem og medføre at det ikke er forsvarlig å gå til nytt innkjøp. Slik kan vi ikke ha det:-)

Å hekle små lapper er en fantastisk ting, hver lapp tar ikke tid i det hele tatt og vips er det blitt til noe større...... som en puteDette bildet ble tatt når høstsola var på hell og det ble litt "lys og skygger i skjønn forening".
Skitt au, her forsvant en masse garn.Det er ikke verdens største pute, fyllputen måler 25x25. I og med at jeg heklet små ruter forsvant en hel haug med smårester som jeg ikke visste hva jeg skulle med / hvorfor i all verden tok jeg vare på dette rester.
Baksiden av enkleste sort, staver i farger som  gjenspeilte forsiden.


Så langt godt fornøyd med reduksjon av beholdning, og det beste av alt det kommer mer:-))

4 kommentarer:

Margrethe sa...

Det med restegarn og "bruk opp litt før nytt kjøp" kjenner nok mange seg igjen i. Og flott er det når restegarnet ender opp som et nytt produkt til nytte og glede. Da kan du med god samvittighet gå i garnbutikken igjen. Du lager forresten mange fine sokker!

Tovepia sa...

Kjempefine puter du har heklet!
Ser også et par nydelige sokker under her som jeg har gått glipp av;)
Vet snart ikke hva jeg skal gjøre med garnlageret mitt...det gikk avgårde to bestillinger på garn i går kveld..hjelpe mæ..
Nyt regnet!

Bodil sa...

Det er kjekt når restar blir til så fin pute :)

Barwitzki sa...

Vakre bute har du laget.
Ja, riktig god restestrikke med deilig resultat.
Hilsen fra Viola
God helg deg.