fredag 30. desember 2011

Hva skal skje i 2012?

Vi er over den første del av julen som nok har vært preget av et forferdelig uvær. Her hos oss skal vi ikke klage når jeg ser hvilke ødeleggelser det har gjort med hus og hjem langs kysten vår. Da blir det å være strømløse i 15 timer bare en bagatell. Jeg krysser fingre og håper det blir mange år til neste gang.

Snart står et nytt år for døren og planene og forsettene er mange. Jeg skal selvfølgelig slanke meg, begynne å trene mer, men jeg har også mange planer på strikkesiden.
Her om dagen fikk Mannen i Huset øye på garnlageret mitt og jeg fikk da en litt tørr kommentar på om jeg var klar over hvor kostbart det var å sitte inne med et slikt enormt råvarelager:-) Råvarelageret skal ned i løpet av 2012 det er i alle fall sikkert......

Før jul fikk jeg dilla på disse votteneBitta Mittens er et gratismønster fra Bittami som har bloggen Meisebo. Vottene har en fantastisk god passform og de er morsomme å strikke. Jeg rakk to par, men det blir nok flere.


Design: Bittamis Design
Mønster: Bittas Mittens, jeg har holdt meg helt til mønsteret når det gjeldet pinner.
Garn: Lima fra DropsLima er et fantastisk herlig garn, men det er et minus med slike strikkevotter og det er at de er kalde. Jeg har brukt mine en stund i håp om at garnet skal tove litt ved naturlig bruk, men har ikke greid å oppnå noen særlig effekt. Er det noen som har erfaring med Lima? Jeg har ikke brukt de til å kaste snøball med eller laget engler i snøen - det er rett og slett ikke noe snø her. Kanskje løsningen ligger der?


Hun har også designet disse sokkene og jeg har kjøpt mønsteret:-) Det sa bare pang mellom meg og disse sokkene og her kommer den første garnslankingen inn.


Premien fra en strikkekafe skal få prøve seg og jeg gleder meg til å starte opp. Denne slankingen tror jeg kommer til å gå kjempebra!

Sånn ellers så håper jeg at 2012 vil bli et godt år for alle rundt meg, ja også for meg selv. Et funklende nytt år står foran oss og det blir vel slik som vi velger det skal bli - og for min egen del så har jeg bestemt at dette skal bli et Godt Nytt År:-)

Ønsker dere ei fin nyttårsfeiring og alt godt for 2012

Klem fra Sidsel

11 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Måtte 2012 bli et godt år, ja. Det samler vi oss om.

Tror nok ikke garnlageret her har vondt av å bli slanket litt heller;)

Greta sa...

Eg og tror att år 2012 vert eit godt år. Tror eg skal klare å slanke garnlageret mitt eg og. Kan vel ikkje regne med å gå ned så mange kg som eg har gjort i år, men litt til hadde gjort seg.
da ønsker eg deg eit fantastisk år i 2012. Stor klem fra sogn

Sommertid sa...

vi er visst flere som skal slanke garnlageret litt, selv er jeg godt igang med en tunika fra til fjells heftet.
Ha ei fin nyttårshelg og godt nyttår 2012 !

Bodil sa...

Det viser seg å være like vansklig å slanke garn ( og stoff) lager som å slanke seg selv... Men uansett om det er garn fra lager eller butikk så er det virkelig fine ting du lager. Godt nyttår!

Havfruen sa...

Ja 2012 blir et godt år:) DEt er vi alle enige om:) Godt sommervær skal vi også ha, når den tid kommer:)
Knallfine votter:)
Kan faktisk skryte av garnlager jeg også....4 hesper med orange ullgarn:)))
Rikig godt nytt år og ha en fredelig feiring, klem fra meg:)

Birkus sa...

Det er noen veldig flotte votter. Jeg ha vel endt opp med å strikke fire par før jul. Og har fått ønske om slike votter fra like mange. Men jeg har brukt Nepal garn fra Drops.

Tovepia sa...

Bitta har de herligste mønstre, og du som liker sokker, har en gullgruve der...og mønsteret du har kjøpt så råflott ut!
Jeg går også for et godt nytt år, forsettene er å prøve meg på flere strikkeprosjekt og å fullføre årets sommerkjole!!..for neste års sommer blir nok toppers;)
Kos dokker mot årets slutt, så får vi vel begge slanke garnlager m.m.:O)
Klemmings;)

Anonym sa...

Kjempeflotte votter du har laget Sidsel! Lima garnet har jeg ikke prøvd så her kan jeg ikke hjelpe deg..
Ønsker deg en flott nyttårsfeiring Sidsel!!
Så blogges vi i 2012 ;)
klem fra Laila

"Romfortrivsel" sa...

Flotte votter. har selv kikket på disse (ligger lagret under "drømmeprosjekter" i favoritter).
Ønsker deg et herlig strikkeår i 2012. Du skal se lageret krymper! Særlig hvis du har det som nyttårsforsett! Mitt er å sove nok...
Klem til deg

Ruths datter sa...

Godt nytt år til deg også. vottene er flotte.
Klem

Katrine sa...

Slanking hører vel til med et nytt år.. Men mye mer morro å slanke et garnlager enn seg selv eller hva? Ønsker deg et flott nytt strikkeår, gleder meg til å følge med på dine prosjekter:)