søndag 19. juli 2015

Luer som sommerstrikk…..

Tja, hva skal en si om årets sommer så langt? Her i Trøndelag har den ikke vært av beste sort og da er det vel like greit å strikke luer.

DSC00894

Mønsteret har jeg funnet hos Litlokalen, et enkelt og utrolig flott mønster. Disse luene er strikket i et refleksgarn som jeg tror heter noe sånt som Glüh würm chen.

DSC00896

Litt usikker på hvordan de er å ha på, men synes i mørket gjør de nok. Til tross for dårlig sommervær er sommernatta lys så jeg har ikke greid å fange reflekseffekten.

DSC00895

Som alltid når det strikkes småplagg så er det 3 eksemplarer som gjelder. Det kan til tider bli litt ensformig, men disse strikker du kjapt.

DSC00897

Akkurat nå strikkes det sokker vekselvis med kluter. Har ikke planer som noen store prosjekt, men hvem vet her er vi åpen for alle impulser.

Ha en forsatt fin sommerdag der du er.

7 kommentarer:

Ruths datter sa...

Stilige luer det der. har lasta ned mønsteret jeg også, men ikke fått starta med ei ennå.
klem

Greta Buhagen sa...

Det var tøffe luer. Du har vel prøvd dei på hodet ditt også, så du ser om dei sitter fint på? Må vel inn å sjå på mønsteret her da. Ikkje noe storver her heller. MEn vi hadde 4 skikkelige sommerdager i starten av månaden og så enkelt dager. Det er visst dei vi må leve på i år. Men sånn er det. Fortsatt fin sommer uansett ver

Tovepia sa...

Herlige luer dette, har lageret fullt æ:))
Artig med refleksgarn; aldri prøvd..
Nyt sommer'n videre, her er det 11 gr regn og vind..

Lúthien sa...

Kjempefine. Lurte bare på ein ting �� Har du brukt pinne 4.5-5 eller 7-8 som står på garnet???

Sidselsidserk sa...

Luthien:
Det husker jeg faktisk ikke, men tror det var pinne nr. 5

Elisabeth sa...

Hvor mange masker la du opp?

Sidselsidserk sa...

Elisabeth:
Tror jeg holdt meg til oppskriften med 76 masker. Det er imidlertid så lenge siden så jeg tør ikke garantere. Du får sjekke strikkefastheten