mandag 28. september 2015

Kopptuer og grytekluter

Facebook gruppen til Bittamis Design er blant de heldige. I sommer fikk vi klutemønster, 5 i antallet og jeg mener vi fikk 1 hver uke. Dette er passe innimellomstrikk om sommeren og tar ikke allverdens tid.

DSC00920

Noen kan vel undres over at det går an å legge så mye arbeid i en klut, men jeg er veldig glad i mønsterstrikk og dette er overkommelig arbeid.

DSC00923

Som kjent så er det slik at jo mere du strikker jo mere garn havner på lager. Et underlig fenomen som enhver strikker kjenner til.

DSC00924

Lageret av bomullsgarn nådde uante mengder og da var det bare å sette i gang med Annepålandets grytekluter. Spør du meg så er dette den flotteste gryteklutoppskrift som er laget.

DSC00925

Du finner oppskriften hos A's ALMANAKK og her er det bare å hive seg over heklekroken. Dette er doble, gode grytekluter og som i enhver Hollywood film så er det forsiden som gjelder.

DSC00927

Baksiden er heklet i sirkel og her hekler jeg til det er tomt med en farge før jeg skifter til neste. Matcher klutene og er smarte gaver å gi bort.

Klapper meg selv fornøyd på skulderen og er klar for neste sommers oppgaverSmilefjes

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Wow, så mye lekkert det var her da!
Fine magebånd du har ordnet også, det må du lære meg:)
Ikke prøvd de gryteklutene, men de er lekre ja!
Fin ny uke t dæ:)

Farmors sa...

Så mye flott og praktisk!!! Jeg elsker de gryteklutene, har heklet noen par ;) Kluter er det verre med, men dine var flotte! Moro med så fine "magebånd"

Greta Buhagen sa...

Som du har strikka kluter i sommer og hekla grytekluter. Ja no har du masse flotte gaver å gi vekk. Kjempefine begge deler. Alle må bli glad for ei slik gave. Kos deg med ull strikk no da når sommeren er over. Ha ein fin dag og fortsatt fin høst

Birgitte sa...

Det var en imponerende produksjon av kjøkkenkluter og grytekluter! Veldig fine og praktiske gaver!

Ruths datter sa...

Fine kluter, og de heklede er virkelig fine også. Du er flink og flittig du Sidsel.
klem

Hygge-Strik sa...

De er så smukke og alle i flotte farver.