fredag 27. november 2020

Oppfinnergenseren

Genser til gubben! Ikke hver dag han er så heldig å få hjemmestrikket, men i høst skjedde det:-)

Stor størrelse, men opplevde at den var rask å strikke. Garnet var Eco highland wool fra Viking Garn og jeg er veldig fornøyd med det.  Mykt og godt garn og jeg tenker det må være fint å bruke til barneklær. Totalt mener jeg det var 6 forskjellige farger og nyansene var veldig like og dermed litt vanskelig å se, men alt i alt en veldig fin genser.

Dermed ble det nye plagg både til mann og kone i år. Ett år som har vært preget av restegarnstrikk på grunn av covid19. Helt greit å få brukt opp noe, men lite inspirerende.

Jeg håper at verden blir normal igjen, men er nok redd for at det kan ta tid. Jeg har fortsatt garn og nettbutikkene leverer raskt, men savner å handle lokalt. Vi forsøker å unngå unødige butikkbesøk, men observerer at ikke alle tenker slik.

Ønsker alle som titter innom en fin førjulstid, en tid som sikkert blir annerledes for mange i år. Jeg tenker spesielt på de gamle som blir sittende alene. Oppfordringen må være å "ringe en venn":-)


1 kommentar:

Bodil sa...

Så flott gensar. Den vil eg tru er varm og god. Eg og prøver å bruka det garnet eg har, men må kjøpa litt innimellom. Ynskjer deg ei god førjulstid :)