onsdag 12. oktober 2016

Babystrikk

Snart skal jeg bli farmor igjen og gleder er stor. Det er morsomt å strikke babyklær, jeg liker som kjent å strikke små plagg og hva kan være bedre enn babyklær:-)


Oppskrift til vognhjertet fant jeg hos Godtid.no og babysokkene dukket opp hos Strikkogtøys. Det sies og loves at disse sokkene skal holde seg på foten. Buksa er en Go'klompen-bukse oppskrift fra Klompelompes første bok. Usikker på om den bør ha strikk i livet. Det har jeg ikke sydd i, men sender det med så få mamma'n se det litt an.


Alt er strikker i Baby Merino fra Drops. Fargene ble kjøpt inn før vi fikk vite kjønnet, men dette går da vel til en liten gutt? Jeg er egentlig imot at alt tøy i dag skal ha "kjønnsfarger" så da får dette også bli en liten protest mot det:-))


9 kommentarer:

Gørill sa...

Hei :)
Det er koselig med babystrikking, fine ting du har prosusert der! Det har vært godt å ha strikke og hekletøy i min krykketilværelse :) Det blir spennende å "kaste" krykkene ;)

Ruths datter sa...

Fine farger, og koselige plagg. De sokkene har jeg også laget. Veldig greie å ha på.
Klem

Unknown sa...

Nydelige ting begge deler. Nei eg mener alle tre tinga. Klart dette passer en liten gutt. Det er nøytrale farger og ting som er kjekt å ha begge deler. Er så kjekt å bli besteforeldre. Og du vet jo det. Har prøvd flere ganger. Men det er kanskje første gutten?Kos deg som farmor att.

Bodil sa...

Å, så flotte farmorplagg du har strikka :) Dei blir nok godt mottatt. Lukke til :)

H. sa...

Nuddelig !

fargene var knall fine, passer til jente så vel som til gutt - smart valg :)

Lisbeth sa...

Så gøy - gratulerer😊. Du har strikket mye fint til den lille som kommer💕

Barwitzki sa...

Super farger, den passer for gutt eller jente. Kjempeflott har du strikkt.
Babystrikke er så fint. Kos deg videre.
Hilsen fra Viola. God helg fortsatt.

Tovepia sa...

Oi, her var det mye fint!
Hjertet var kjempesøtt, så den oppskrifta dele æ på Lun & Lett-sida;)
Heldig liten tass som kjæm:)

Birgitte sa...

Dette blir fint til en liten farmorgutt! Så dekorativt med strukturstrikkingen på siden av buksen. Og hjertet var flott å se til :)