lørdag 2. april 2016

Kari sokk / SFA sokk

Hvis du trodde sokker bare er sokker må du tro om igjen. Å strikke sokker er en utrolig flott avkobling, du kan velge mellom krevende eller lette mønstre og det tar ikke all verdens med tid. Som en bivirkning holder de deg god og varm på beina også:-)

Det designes og strikkes mange flotte sokker. Jeg har i mange år vært stor tilhenger av Bittami. Hun designer mange flotte sokker i tillegg til mye annet.
Jeg har tidligere strikket mange av hennes sokker, du kan se de her eller herHer og her tok det helt av:-) Jeg korter litt ned på hælkappen og det er den eneste justeringen jeg gjør.

Nå har jeg i tillegg stiftet et nytt bekjentskap nemlig Lillcat-designs. Flotte sokker som Kari sokken, her strikket i PT5 sport. Ikke verdens beste bilde, men det får duge.


SFA (strikkesida for alle) sin sokk er også blant favorittene.  Jeg synes det er så morsomt å strikke denne typen mønster. Dette paret er strikket i Sisu.


Nå venter jeg bare på at våren skal ta skikkelig tak her. Er innmari lei vinteren og ser sånn frem til å sitte i sola. I dag har det duskregnet og det beste med det er at snøen smelter.

Ønsker dere alle riktig god helg og håper at vårsola titter innom hos oss alle:-)

7 kommentarer:

Lisbeths Verden sa...

Utrolig vakre sokker !

Birgitte sa...

Nydelig sokker med flott mønsterstrikk!

Gørill sa...

Lekre sokker!!! Jeg har så sansen for sokker litt utenom det vanlige :)

Bodil sa...

Fantastisk fine sokkar med mykje arbeid og nydeleg mønster :)

Tovepia sa...

Skitlekre sokker!!
Beundrer tålmodet ditt med sokkestrikking, dette har ikke vært avkobling for meg, er jeg redd:))...jeg får heller bare ønske meg slike;)
Ny uke, nye muligheter, klemmings:)

Ruths datter sa...

Herlig land så flotte sokker. Hadde jeg hatt sånne kunne jeg ikke brukt de. Reine smykkene.
klemz

Petrinetrollmor sa...

Kjempelekre begge para !