mandag 28. desember 2015

Julekuler

Adventstiden er en trivelig tid med juleforberedelser av ulike slag. Tidligere har disse vært vasking og baking, men i år ramlet jeg litt av det kjøret:-)
I stedet ble det hekling av julekjoler til julekulene…….Koselig småsyssel som går raskt unna. Gamle julekuler blir som nye. Brukte tynt bomullsgarn og heklenål 2,5.

Gammelnissene ble hentet fram. Kolakaker og krumkake ble bakt (jada, tok meg sammen) og dermed ble det jul i heimen her også.


Som romjulssyssel så heiv jeg meg på adventstrikk på FB i år også, ikke noe småtteri men kofte designet av Vanja Blix Langsrud. Ittnåknussel heter mønsteret og utifra de koftene som allerede er ferdig strikket kan det slås fast at det blir ei flott kofte. Jeg rakk ikke å starte opp før halve tiden var gått, men er nå i gang med første erme. Regner med at jeg legger ut bilde senere.

Fortsatt GOD JUL i hus og hytte!

4 kommentarer:

H. sa...

God jul til deg også - sååå morsomme julekuler med "hekle kjoler" på ;)

Lisbeths Verden sa...

De var artige, ha en god romjul .

Tovepia sa...

Sannelig har du pyntet opp julekulene, de ble lekre da:)
Gleder meg til å se kofta, den så kjempefin ut!
Fortsatt god jul..og god ferd mot et nytt år!

Unknown sa...

Desse var jo ammen vakkre. Eg har som regel ikkje hatt sansen for kjoler til julekulene, men no skifta eg mening. Desse var vakkre. Håper du har hatt ei fin jul og at du ser frem til eit innholdsrikt nytt år.