søndag 3. mai 2015

Hvor blir det av våren da?

Det samme skjer hvert år. I mars begynner sola for alvor å varme og vips så tror vi våren er ekstra tidlig, men selv først i mai lar den vente på seg. Skikkelig ergelig for egentlig skulle sommerblomster vært i potter og vi skulle bare ha nydt sola og varmen.

Men inntil det blir varmere i være får vi kose oss som best vi kan. Jentene ønsket seg nye pannebånd og om ikke våren er her helt så er iallefall fargene vårlige.

Calometri

Calorimetry er et supert mønster. Pannebåndet sitter veldig godt samtidig med at det er litt bredde på det. Frøken Isopora fikk heldigvis hjelp av en glad og smilende skøyerjente – morsomt med en levende modell:-)

Vi har stadig planer om oppussing av et eller annet. Denne gang var det spisestuen på hytta som trengte et ansiktsløft. Stoff fra Stoff og Stil ble kjøpt inn og mens jeg sydde ryggene stiftet gubben setene. Fra og være mørkegrønt og veldig “hytte” så synes vi at vi fikk en helt ny spisegruppe og det for ca. 500kr og noen timers jobb.

opptrekking

DSC00742

Nå skal jeg ta på meg pannebåndet mitt og etpar votter, ut å røre på seg er alltid greit når en ikke kan slikke sol i husveggen.

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Flotte pannebånd dette ja..og herlig modell:))...enig at det gjør seg så mye bedre med en skikkelig modell;)
Har for øyeblikket en dille på mønsteret "huemedvri", så det blir pannebånd etter samme lest.
Snart ny uke, nye muligheter;)

Tovepia sa...

Glemte å si at spisegruppa ble super!!

Bodil sa...

Fine og praktiske pannebånd, og flott modell. Og så fint stoff de har valt til omtrekking. Ynskjer deg fine dagar :)

Ruths datter sa...

Supre pannebånd det der. Koselig på hytta da.
Klem

Gørill sa...

Hei :) Så hyggelig å se at det er liv hos deg :) Laget et slik pannebånd for en tid tilbake. Jeg er ikke noe god på gjentagende arbeid, så oftest blir ting laget en gang. Den sammenheklingen er super. Jeg har benyttet den en gang på et gammelt lappeteppe som trengte en oppfriskning :)

Skautrollet sa...

Calorimetry hadde jeg nesten glemt :)
De er kjempepraktiske og fine. Flotte de du har laget :)