lørdag 7. mars 2015

Slumreteppe

Jeg slumrer ikke mye, tror egentlig jeg slumrer for lite, men hekle slumretepper liker jeg. Det går kjempefort, en rute tar ikke lange stunden og er supert å ta med på bussen, i bilen (men ikke kjør:)

Januar bilder v2 2015 442

Det første teppet jeg heklet finner du her. Dette ble heklet i Delight fra Drops. Senere har jeg lagt min elsk på Fame Trend fra Marks&kattens. Dette garnet har har flotte fargeskift og passer utmerket til en litt lat hekler. Jeg kjøper 5 nøster og hekler lapp for lapp og vips så har det blitt et teppe med forskjellige farger. Teppe nr. to finner du her og nr. 3 for ut av huset før jeg rakk og blogge, men her ser du en tiittDSC00656

Hadde en linselus med meg og det var ikke lett å bli kvitt henne:-)- Bildet er litt “spesielt” fordi fotografen har hatt kameraet sitt på feil innstilling. Ergelig, for jeg hadde tatt noen flotte naturbilder, trodde jeg.

Dette blir det fjerde. Min favoritt av disse var nok nummer to med nummer fire på sølvplass. Det er noe med fargenyansene / skiftene som er så gjennomførte.

Januar bilder v2 2015 440

Sammenheklingen har jeg funnet på YouTube (hva gjorde vi før vi hadde Google og YouTube).

DSC00543

Dette sokkeparet er fra Projos sokkeklubb. Mønsteret heter Fine blondesokker designet av Wenche S Roald. Flott mønster gir flotte sokker.

9 kommentarer:

Birgitte sa...

For et flott teppe! Nydelige farger! Også fine og delikate sokker :)

Unknown sa...

Hei. Så flotte kosetepper. Så lurt å bruke felrfarga garn på dem da. blir adskillig mindre tråder å feste vil eg tro. Dei er fine desse teppa heilt klart. Eg hekler ikkje, men kasnkje eg skulle strikka emg eit nytt. Strikka eit for magne år siden. HAdde det ibilen og så vart det lagt i garasjen ein gong vi tømt bilden. Da var det noen så dyr som hadde funne det. Det måtte kastes. Må skrive det på to do lista mi. Men så fint som ditt blir det ikkje da. Håper du ahr bedre ver enn eg. Fortsatt fin søndag

Livet i Nord sa...

Så flotte tepper! Jeg synes du har valgt så flotte farger!!
Må visst ta meg en tur på You Tube for sammenheklinga ser veldig fin ut, det er jo verste jobben med å lage lappetepper synes jeg.

Bodil sa...

Så flotte fargar, og så flott teppe :)

Petrinetrollmor sa...

Hei på deg, her er jeg ! Det store bloggesuget førte til at eg først rydda på bloggen min, snekra ihop eit innlegg og no begir eg meg ut på ei lita helsingsrunde for å sjå kva eg har gått glipp av. Du har sannelig ikkje slumra. Så flotte tepper, skjørt og blondesokker. Her hos meg er det brodering for tida.

Det var kjekt å titte innom deg og eg vil ønske deg ein fin dag vidare !

Ruths datter sa...

Dette blir fint. Likte også godt det grønne du har laget før.
Klem

Skautrollet sa...

Så nydelig teppe. Og sikkert morsomt å lage. Imponerende arbeid, åkke som...
Fine blondesokker har jeg akkurat strikket selv. Kjempefint mønster. Dine ble flotte i hvitt garn, mønsteret synes så godt da (jeg valgte blått).

Tita Carré sa...

Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet with free patterns and free crochet diagrams, visit me , hugs from Brazil.
Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

Tovepia sa...

Stilige tepper!
Må prøve meg på det garnet jeg også..bare jeg en gang blir ferdig med det som ligger...og aldri blir ferdig..