fredag 24. oktober 2014

Sokkegalskap #3

 

Siste rest av ferien ble tilbrakt på hytta og ingenting er vel mer avkoblende enn det. Været var helt utrolig og mange av dagene ble tilbrakt til sjøs. De gråværsdagene som kikket innom ble egentlig hilst velkommen. Det er på slike dager vi får jobbet litt ut og i år fikk vi utvidet “hyttehagen”. Litt storslått å kalle det hage, men pytt pytt.

DSC00517

Rød solhatt er en av mine favoritter. Jeg plantet noen hjemme også, men da de blomstret så viste det seg at de var hvite. Det var litt nedtur, men sånn er livet noen ganger:-)

DSC00532

Lovisas hønsesokker er et fint mønster til å få brukt opp litt restegarn. Mønsteret er lager slik at du kan velge fra flere border alt etter smak og behag.

DSC00534

Nok et par Bure, men dette er noe så sjelden som et par herresokker…….

DSC00563

Siste par ut er vakre Thalia. Strikket i Drops Merino extra fine.

Alle parene fra den berømte boka!

Neste innlegg fra meg handler kanskje om noe annet. Jeg slutter imidlertid ikke å strikke sokker så det kommer nok flere. Enn så lenge er det

…………………………….The end………………

5 kommentarer:

Sommertid sa...

Jeg liker sokker og er nok litt gal etter ullsokker. Du viser frem noen flotte par her.
Og en tur på hytta slår aldr feil, deilig tid det. God helg !

Unknown sa...

Så masse flotte sokker. No fikk eg lyst til å strikke sokker altså. Visste ikkje at Thilda var så fin. HAr jo den boka eg og. KAsnkje det blir sokkestrikking i dag. Det var ikkje planen, men planen er til for å brytes. Ha ein flott dag i drittveret.

Bodil sa...

Det var mange flotte sokkar du har strikka. Vil tru dei blir sett god pris på. God helg :)

Skautrollet sa...

Mange flotte sokker :) Ser du koser deg med sokkeboka, du også :)

Tovepia sa...

Sannelig gått glipp av et innlegg her:))..sånn er det når en er lite innom bloglandia, men godt å se at vi holder koken;)
Nydelige sokker!..og kjempesøte de sisiste!