mandag 8. september 2014

Sokkegalskap #2

Tidlig i sommer hadde vi 2 ukers ferie i USA. Det var 2 ubeskrivelig uker med mange opplevelser, men det ble ikke strikket en maske.

DSC00431

Vi var i Mount Rushmore og hadde et ubeskrivelig regnvær. Som du ser så renner det snørr og tårer fra alle presidentene:-)

Men det skal handle om sokker også i dette innlegget:

DSC00531

Flørtende føtter er morsomme å strikke og mønsterrapportene kan kombineres som du selv ønsker. Disse er strikket i Sisu.

DSC00533

Bure er også en grei måte å koble av på, strikket i Fabel. Som de fleste av sokkene jeg strikker så passer også disse min fot, og jeg går stort sett barbeit. Tittelen galskap er nok bekrivende.

DSC00528

Mine hjerter er, som parene over, hentet fra sokkeboken til Bittami. Jeg er en stor fan av hennes mønster, det fleste sokkene har en veldig fin passform og jeg har stor respekt for det arbeidet som ligger bak hvert mønster.

……………………………….to be continuedSmilefjes

11 kommentarer:

Gørill sa...

Det er altid så hyggelig når jeg oppdager at det er liv i "stille" blogger ;) Så mange fine sokker da! Jeg liker også sokker som har "noe" ved seg!

Unknown sa...

Så masse fine sokker. Du strikker så fint også. Har den boka eg og. HAr prøvd noen par, men no er det ei stund siden. HAr bare blitt mine sokker ei stund. Og så desse bestillings sokkene da. Håper du får bedre tid utover høsten. Er så kjekt å lese å sjå kva du gjør og kva du alger. klem

Tovepia sa...

Du er rå på sokker..og de er kjempefine alle sammen!
Gløttet tilfeldigvis innom bloggverdenen..det er stille på flere kanter;)
Klemmings;)

ANNEPÅLANDET sa...

Flotte sokker du har strikka!
Nei, det er ikke så lett å få tid til blogging og blogglesing om sommeren - og i sommer har vi jo hatt en fantastisk sommer. Nå er det høst her, og bare å kvesse strikkepinnene og nyte denne årstiden også :-)

Livet i Nord sa...

Ja her var mange lekre sokkepar:)

Bodil sa...

Så nydelege sokkar du har strikka. Ynskjer deg ein fin haust.

Skautrollet sa...

Flotte sokker :)
Alltid moro å strikke sokker, også blir det ofte omsetning på dem også. Mange som er glad for hjemmestrikka ullsokker :)

Skautrollet sa...

Så fine sokker :)
Blir ikke mye blogging eller besøk på andre blogger for meg heller. Enda det er veldig koselig å titte innom :) Facebook har nok mye av skylda, sammen med en travel hverdag.

Lisbeths Verden sa...

For en samling nydelige sokker :)

Siddis back home sa...

Oi, så mange flotte sokker! Ha en fin kveld!

H. sa...

Du burde begynne med ett sokkeutsalg !
Disse er super fine - og i så fine fager, og ikke minst mønster :)

Har tilgode å strikke meg sokker, har strikket til baby 3 mnd, men det regnes vel neppe som sokker?