tirsdag 4. september 2012

Innom som snarest.....

Jeg kikker innom en tur selv om jeg egentlig har sluttet å blogge....:0) Jeg registrerer at flere av dere holder stand med bloggingen så jeg får kanskje prøve å henge meg på:-) Det blir ikke tid til så mye fordi det er flyttesjau på gang, men når dagene roer seg så skal jeg ikke bare se innom, men også legge igjen spor etter meg når jeg ser om dere. Ja, for det gjør jeg og jeg har registrert høy aktivitet hos flere av dere. Benytter derfor anledningen til å takke alle "kjente" for inspirasjon og dele-glede.

Himmelen er blå og det ser varmt ut, men sjøen var iiiiskald...

Sommerferien er over for lenge siden og i år kan jeg ikke skryte av været, men ferie er ferie og vi koste oss godt selv om værgudene ikke var på vår side. Når været svikter så er det sånn at det blir puslet litt inne isteden og mye er gjort på håndarbeidsfronten. Noe kommer etterhvert, men det meste har fått nye eiere uten at jeg somlet meg til å ta bilde.


Dette har vært kosearbeid. Jeg liker å hekle en lapp i ny og ne, spesielt på lange bilturer er dette kjekt arbeid. Før du aner så er lappene blitt så mange at er de blir til et slumreteppe. Flerfarget garn er ypperlig til slike tepper for her har du kun 2 ender å feste selv om hver lapp har forskjellig farge. Jeg brukte 5 nøster a 100g til dette teppet. Dette er mitt andre i dette mønsteret og det blir sikkert flere. Forrige teppet ble heklet i Delight og du kan se det her. Denne gang heklet jeg sammen etter denne metoden og tusen takk til Farmors for tips.  • Design: Drops
  • Modell 124-1
  • Garn: Fame Trend farge 664, Fabel til sammenheklingen
  • Heklenål nr. 5,5
  • Ferdig mål ca 110 x 180

Ønsker alle som titter innom fine høstdager - akkurat i disse dager skinner sola og temperaturen er fin - akkurat sånn vi vil høsten skal være:-))


12 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

Så koselig å stikke innom deg :) Det var da eit herig teppe du har hekla her ! Å bruke slikt garn til teppe var ganske lurt. Likar ikkje spesielt godt å hekle, men kanskje eg kan strikke rutene.... hm... god idè. Håper du fortsatt stikker innom bloggen din i ny og ne og legger igjen noke, sjølv om du har "slutta" å blogge:)

klem frå ei som blogger i rykk og napp og trivast med det :))

Tovepia sa...

Så trivelig, da:)..,jeg henger med både her og der...og sånn går no dagan:))
Lekkert teppe, og sannelig et godt tips å hekle av flerfarget garn, det tipset likte jeg godt!!
Lykke til i flytteprossessen, må få høre hvis noe skjer..som jeg bør vite om:)))
Hils i stua, klemmings;)

Anita Tørmoen sa...

Så flotte farger du har i teppet ditt! Koselig at du er innom!

Greta sa...

Hei :0). så kjekt å sjå att du ahr vore innom att. Og enda kjekkere att du vurderer sterkt å blogge litt av og til igjen. Eg savner deg eg.
Herlig slumreteppe det der. skulle ah laga emg eit slikt skulle det hehe.
her er det skikkelig høststrom ute, ingen solgløtt her nei. Men den går nok over denne gangen også . Ha ein flott høst videre unasett ver lille venn

H. sa...

Hyggelig å finne innlegg hos deg, Sidsel.

Fantastisk flott lappeteppe, likte veldig godt fargevalget, med mye grønt i gjorde det så varmt og sommerlig, syntes jeg.
Takk for supert tips ang å hekle de samme, gjorde seg flott :)

Lykke til med flytting !!

"Romfortrivsel" sa...

Hyggelig å høre livstegn fra deg! Bloggpause er lov!
Flott teppe med harmoniske farger.
Så må du ha lykke til med flyttingen!

gult hus i svingen sa...

der var du ja, Sidsel:) Kjekt å lese fra deg igjen:)
Nydelig teppe må jeg si, du er flink:) Takk for fremgangsmåte ved sammenhekling:) Jeg har strikke teppe jeg og skal hekle sammen stripene:)

velkommen tilbake ved en senere anledning;)
Klem fra Trine:)

Havfruen sa...

Imponert over kosearbeidet ditt:)) veldig fint.
Ja gled deg til storm og helårsvær :)) det har vært ille her nå.
Klemmings ;)

Ruths datter sa...

Nydelig teppe. Du er jo så flink. Koselig at du henger med ennå.
KLem

Katrine sa...

Artig å se at du er aktiv igjen, er titt og ofte innom her:) For et flott teppe du har laget! Er så imponet over hva folk får til å hekle:)

Bitt@mi sa...

Så nydelig teppe og i spreke farger. Her fikk jeg ordentlig sommerfølelse av de glade gul- og grønnfargene:) Måtte hatt tålmodighet til å hekle et sånt et, men det har jeg nok ikke.
Lingerie Sockar var også nydelige, veldig spesielle i mønster:) Flott strikkejobb du har gjort der. Tenker at det ikke er noen tv-strikk det der - til det var nok mønsteret for innviklet. Men flotte ble de!
Kos deg i høsten! Gleder meg til mer strikketing å se fra deg:)

Randi sa...

Så utrolig smart å bruke flerfarget garn til pleddet. Myyyyye mindre arbeid med tråder som skal festes.

Lykke til med flyttinga:)