lørdag 21. april 2012

Woodland Spring sjal

Nok et sjal er ferdig. Dette mønsteret har jeg strikket en gang tidligere (her kan du se det) og ble ikke lei den gang og heller ikke nå. Passelig størrelse, passe arbeid. Snåle greier fordi jeg bruker nemlig ikke sjal, men jeg bruker ikke ullsokker heller. Er det to ting jeg liker å strikke så er det sjal og sokker. Snart kan jeg vel åpne en liten sjal og sokkebutikk.... Det må da ha vært noe:-))


For en tid tilbake så fikk jeg tak i 2 hesper med Wollmeise. Jeg har gjemt så lenge på garnet og vært usikker på hva jeg skulle strikke. Syntes nesten det var for fint til sokker og derfor ble det sjal 0)  • Design Christian Wall
  • Mønster Woodland Spring
  • Garn Wollmeise Twin
  • Pinner nr.5,5
Veldig fornøyd og kanskje kommer jeg til å bruke det på en deilig sommerkveld når den en gang dukker opp. I morges var det hvitt her igjen, men sola har heldigvis fjernet det som kom. Temperaturen er ikke noe å skryte av og det ser ut til at våren kommer til normaltid selv om vi hadde en nydelig mars.

Nyt helga!

Sidsel

14 kommentarer:

Ingrid sa...

Nydeleg sjal.Er så mange fine sjalmønster, men dei fleste er på engelsk og engelske mønster har eg aldri prøvd meg på.

Elins Strikkeri sa...

Flott sjal i nydelig farge:))

Gørill sa...

Skjønner godt at du liker dette mønsteret, det var veldig fint. Selv er jeg dårlig på å gjenta strikkeprosjekter, bortsett fra Odessaluene da! Men når jeg tenker meg om så har jeg i grunnen akkurat begynt på et babyteppe jeg har strikket før ;0)

Greta sa...

Nydelig sjal. eg er på jakt etter eit sjal som eg skal ha til kjolen som min datter forhåpentligvis skal rekke å sy til meg til sitt bryllup hehe. Har ei som skal strikke sjalet for meg. Kanskje eg skal høre om ho har det mønsteret. Kor stort er det om du har det over skuldrane. Passer det til ein kjole uten ermer?
Da ønakser eg deg ein flott kveld. klem

H. sa...

Helt bedårende vakkert, var dette sjalet her ! Flott farge også.

Det MÅ du da beholde selv, og som du skriver, bruke over bare skulder en varm sommerkveld :)

ANer meg at det er litt vrient mønsterrapport her...mye telling?
Men, så gjør det hele sjalet.

God helg, så håper jeg været bedrer seg, ennå mer !

Hygge-Strik sa...

Så fint og smukt...perfekt farve :-)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Fantatiske flott sjal. :DDD

Ruth sa...

Du har falt ut av bloggrullen min på en eller annen merkelig måte og ikke får jeg lagt deg til igjen heller. Merkelig. Og jeg har jo ikke fått meg meg noen av de siste innleggene dine. Du har jo vært flittig som en maur. Jeg bruker ikke mange sokkene jeg heller, men strikke sokker det må man jo gjøre. Og sjalet var lekkert. Jeg har lovet meg selv å ikke strikke på en stund, det ble så alt for mye liggende i skuffene, men i dag ramlet det et par tre nøster av Drops babyalpakka og silke ned i veska mi, det skriker etter å bli sjal. Hmmmm.
Jeg håoper du har en herlig vår. N

Bodil sa...

Fantastisk flott sjal, og nydeleg farge :)

Tovepia sa...

Nydelig!!..men er som deg, bruker sjelden sjal, hvis det da ikke bare kan tulles rundt halsen;) Garnet er jo bare helt topp!
Her er det faktisk sol, men det meldes regn hele uka og helga med..men da forvinner forhåpentligvis snøen;)
Ha ei god uke, klem fra mæ;)

Ruths datter sa...

Sjalet er bare så forseggjort og lekkert. Nydelig.
Klem

Knutine sa...

Er så imponert over dere som strikker med så tynne pinner,tynt garn og alle de maskene..
Og resultatene blir helt herlige.

ha en flott kveld.

Anita Tørmoen sa...

Dette var utrolig vakkert!

Bitt@mi sa...

Så nydelig det ble! Og Wollmeise er jo bare helt konge! Men litt rart med det garnet; enten liker en det, eller så nærmest hater en det:) Har sett flere som ikke liker det, men selv elsker jeg det:) Veldig spesielt garn, minner faktisk om å strikke i bomull!
Blir nok et deilig sjal å ha i halsen, for garnet stikker jo ikke!