lørdag 12. februar 2011

3 par på godt og vondt

Årets 3 første sokkepar er ferdig – ingen ble helt som de skulle bli, men hva gjør vel det:-). Varme på beina blir vi i allefall. Alle 3 parene er strikket av garn fra garnlager så fargesammensetningen kunne helt klart vært bedre, men jeg har holdt meg til samme garntype pr par og da ble fargevalget redusert.
DSCN1376

Dette paret er strikket i et garn som heter G-B Super Sock 6-fädig. Hvor og når jeg kjøpte det er uvisst, men det var et fantastisk godt garn å strikke av. Mønster er hentet fra Drops og har nr. 130-18. Nydelig sjokoladebrun farge – helt klart 70% kakao – sunt selvfølgelig. Str. 41-42.

Det neste paret vet jeg ikke helt hvordan jeg skal fortelle hvordan de ble til. Jeg følger bloggen til Med pinner. En lærerik og inspirerende blogg. Hun lager også mønster og disse sokkene er forsøkt strikket etter gratismønsteret Jessi. Strikket tåopp og med forkorta rader ( short rows, w&t, svøpte masker). Hvem vet hva forkorta rader og svøpte masker er da? Ikke jeg i allefall. Den første sokken fremtvang lett munterhet i heimen, men før jeg fikk begynt på neste så hadde hun lagt ut en video som viste hvordan dette skulle gjøres. Derfor ble sokk nr. 2 helt grei og sokk 1 fikk bekjentskap med symaskina (fordi jeg hater å rekke opp). Strikket Sisu, str 39-40.

DSCN1378-2

Det siste paret er av trygg kvalitet. Drops mønster 116-53. Strikket i Karisma og er helt klart favorittparet av disse 3. Str 38 – 39. Fargene er ikke rødt, hvitt og blått, men rødt, hvitt og turkis, for det var det garnlageret bød på.

DSCN1380

Ønsker de av dere som feirer Morsdag eller Valentine en flott opplevelse og for oss som ikke feirer noen av dagene det sammeSmilefjes som blunker

Klem fra Sidsel

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei på deg! Du strikker de herligste sokker, kanskje er du inne på meisebo og får inspirasjon også?
Her har gubben kommet med roser, slå den!!
Kaldt vær, men flott, men kommer jeg meg ut? ..neida:O)
Hils i heimen, nyt helga, klem fra mæ;)

Greta sa...

Flotte sokkepar. Dei vart flotte alle tre syns no eg da. Takk for hyggelig kommentar. det har blitt jobben min og da må eg jo produsere litt da. Ha ei super helg du og klem

karna sa...

Fine sokker du har strikket, artig med variasjon. Brukte du symaskin på sokken???
Og SÅ fine kirkevotter, virkelig lekre og mye arbeid. Koselig at du blogget i dag, jeg tenkte på deg i går faktisk ,-)

Petrinetrollmor sa...

Hei igjen !

Kjempefine sokker. Kjekt å sjå alt det fine du har laga :)

Klem frå Petrine som strikker "genser" til Frikken. Selfølgelig etter innfallsmetoden og restegarn.

Klem frå Petrine som ønsker deg ein fin kveld vidare!

Anlen sa...

Dette vart jo skikkeleg flotte sokkar! Tøft å gå igang med oppskrifter som inneheld ting ein ikkje har kontroll på;)

Ingun sa...

Hei
Det var jammen mange fine sokker. Så lurt med julegaver---

Vilma sa...

Nydeligt nydeligt , har osse gang i et par sokker...det tager tid !!!


Klem Vilma

Anonym sa...

Hei.Dem var kjempe nydelig.Nydelig mønster og farger.Du er kjempe flink.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Ruths datter sa...

nei så flotte sokker da. dette er jo for viderekomne. Absolutt.
Klem