søndag 3. mars 2013

Heia, heia!!

På VMs siste dag puster jeg lettet ut. Det tar på å gå (se) så mange skirenn. Norge har tatt mange medaljer, ja så mange at jeg nesten synes det blir i overkant.

Marit, Therese, Petter og alle de andre norske idrettsutøverne fortjener all honnør og bidrar til at det gror i langrennssporet.
I tillegg til å heie fram store norske idrettsstjerner har jeg også heiet fram små stjerner - alle 3 jentene deltok i årets Nardorenn. Det var ikke noe å si på innsatsen til de kommende stjernene heller, selv om 3. prinsessa ble veldig sjenert og egentlig ikke vil gå mer da hun ble heiet på:-)) Men bak en hver stjerne står det en mor og en far og rennet ble gjennomført og premien kunne mottas.Votter har stått i sentrum i vinter og hva passer vel bedre enn den norske flaggvotten her strikket i PT2. Det som er litt ergerlig med denne oppskriften er at vottene bli små. Jeg gikk opp en pinnestørrelse på par 2 og herrestørrelsen blir da en normal damestørrelse.Det har blitt noen Bittas Mittens også. Disse vottene har en utrolig flott passform. Strikket i Drops Lima og er en helt klar favoritt.

Snart står påsken for døren og i år er grunntreningen skikkelig god (ha ha) så jeg får håpe på noen fine skiturer slik at det virkelig går opp for meg hvilken bragt de norske skiløperne har utført i vinter.Selv om vi har hatt mye vær i Trøndelag denne helgen er det helt klar vår i lufta. Allergien er kommet, småfuglene kvitrer og det drypper fra taket, herlig:-)

God uke ønsker dere alle!


10 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Våre var også med på Nardorennet da de var små:) Ei fin tid:) det spirer og gror i skisporet etter VM-stjernene våre:)
Fine votter du har strikka:) Er ingen racer med strikkepinnene jeg...har aldri strikka votter:)
ha ei fin uke:)
Trine:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Skjønner jo at grunntreninga di er er god, slik fart som du har på strikkepinnene.

Jeg gikk nok dessverre glipp av Nardorennet det året jeg bodde der, men så er de jammen lenge siden også da ;)

Greta sa...

så flotte votter du ahr laga. hei foresten. Kjekt å sjå innlegg fra deg att.
er nok kjekt å heie på både små¨og store skistjerner. Og eg har heia på dei store innimellom besøk eg og. Men no ser eg berre frem til vår. No er eg lei vinter og kulde. Blir berre meir og meir lei akkurat vinter. Men det er mye lysere no og vi har vel ikkje ahtt så mye vinter som oppe hos deg. Men vi har hatt nok.
Ønsker deg og ei flott uke. klemmen

Tovepia sa...

Skjønner ikke at du greier å strikke votter å se på TV samtidig:)) Kjempefine votter, og de med flagget er ekstra flotte!
Her er det nesten bloggestopp, men skjerper meg innimellom;)
Var på hytta i helga uten vann og med stormfulle høyder utenfor, så nå drar jeg ikke før tela har gått, gudene vet når det skjer..
Ha ei fin uke, klemmings;)

Marianne sa...

Så flotte votter du har laget, de med flagget har jeg hatt lyst til å lage lenge, men det har foreløpig blitt med tanken:-) Moro å heie på små langrennsløpere, kanskje noen blir våre nye skistjerner en dag. Klem Marianne

Ruths datter sa...

Så flotte votter. Ellers så følger jeg ikke så mye med i sporten. Skjønner at du koser deg.
Klem

Skautrollet sa...

Det er visst flere som har fart på pinnene ser jeg :) Kjempemye flott. Lista over "to do" blir etterhvert lang :))
God kveld og helg til deg også. Klem.

Barwitzki sa...

Hei hilsen sender deg Viola.
Din flaggvottene er herlig.
Du har fantastisk strikket.
Jeg strikker også gjerne gammel mønster og norsk mønster.
God kveld og ha en deilig søndag.

Katrine sa...

Flotte votter, har lenge tenkt å teste ut bellavottene, godt å se at du er fornøyd med de:) Her har det og vært VM-dilla, heia Norge!!

Helen sa...

Ja, stakkars svenskene, har nok blitt litt for mye gull til oss, til at de takler det...hehe

Utrolig FINE votter du har strikket, morsomme de med norske flagget :)

Nyyyt en ny, spirende vår !