lørdag 24. mars 2012

Garnslanking

Året 2012 startet med at jeg satte meg et mål med å få ned garnlageret som blir større og større jo mer jeg strikker. Merkelige greier det der:-)
I et anfall av stor kjøpetrang av tilbudsvarer har jeg hatt mange nøster med Cortina Soft liggende. Ikke har det vært fine farger og jeg synes garnet nesten er ubrukelig. Men til sitteunderlag fungerer det perfekt. Det tovet nesten i meste laget, men jeg regner med det varmer små barnerumper for her er det ett til hver av prinsessene. Alle fikk sine navn på slik at det ikke skal oppstå noen diskusjoner om hvem som vil ha hva. For det kan det bli av og til  - har jeg erfart:-))


Fargene jeg hadde var ikke av de sprekeste så de måtte pyntes på og jeg har virkelig kost med med nålefilting. Det er kjempemorsomt, men det er bare andre gangen jeg prøver meg  på det så man kan trygt si at jeg er på nybegynnerstadiet. Dette vil jeg gjøre mer så kanskje jeg skal kjøpe litt mere billig garn - not:-)

Dette er sesongens siste vottepar for nå blir det ikke flere før til høsten tror jeg. Også dette av lager - rester av garnet Tove.


Jeg er egentlig ganske fornøyd med garnslankingen min så langt. Det eneste garninnkjøpet er blondesokkene, men det er jo et form for abonnement så det teller ikke, og så har jeg vært en tur innom garnbutikken for å få tak i garn til en nytt teppe. Det teller kanskje....skal prøve å finne en unnskyldning etterhvert....
Her er våren kommet for fullt og det er nesten ikke til å tro. Jeg sitter å venter på at værgudene plutselig stikker hodet fram og sier æddabædda lurt dokker:-) Inntil det skjer skal sola nytes.

God helg fra Sidsel
16 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Cortina soft er flott til sitteunderlag ( el musematte som Guri visstnok sier ;) og tøfler. Men ellers....nei....
Dine sitteunderlag var noen prinsesser verdig, kjempefine. Nålefilting er gøy, men jeg er også nybegynner så det holder der.

Vottene dine var kjempesøte.

Ha en fin vår, så lenge det varer. Jeg tror også vi har "sløst" litt vel mye med godværet nå og får "betale" for det snart.

Tovepia sa...

Ja, garnet er ypperlig til sitteunderlag og tøfler...jeg strikker tøflene mine i det, for det er stødig...og jeg tror det bare egner seg til toving også;)
Kjempeflotte underlag, og nålefilting er skikkelig artig:)
Skitfine votter...har noe Tovegarn liggende selv, så kanskje jeg skal spørre deg om oppskrift på slike..kommer tilbake til det;)
Det pissregner på godt trøndersk vis her...
Kos dæ i finværet og hils; klemmings;)

Greta sa...

Hei, hei. Kjempefine sitteunderlag. Lurt å bruke garn du egentlig ikkje liker til slikt. tover jo ikkje eg. Så garn som passer perfekt til det formålet blir liggende her. tror eg må gi fra meg det til noen som vil lage noe fint av det hehe.
flotte votter også.
Her er det også sol i dag. har vore ute å lufta meg og skal prøve å få orden på verandaen i løpet av dagen. Delig. får nyte det mens vi har det. Ein veit aldri kva morgendagen bringer. Ha ein super vårhelg

mimouna sa...

Cortina er supert til slikt bruk, helt utrolig hvor tykt og stivt det blir. Varmt og godt under stumpen. :)

Jeg har strikket et par luer av det, det funker fint til Gehry synes jeg. Ellers er det ikke favorittgarnet her heller.

Ha en fortsatt god helg.

Bodil sa...

Så koselege sitteunderlag. Dei vil eg tru blir populære :)

Restegarn i Nord sa...

Duverden! Dette var virkelig ei vellykket garnslanking!! Kjempespreke sitteunderlag -tenker smårumpene blir vedig fornøyde:) Flotte votta også!

Ruths datter sa...

Så du skal begynne med nytt teppe. Det må vi få se litt av etterhvert. Sitteunderlagene dine er jo kjempefine. Skulle hengt på veggen heller de.Ønsker deg en god påske.
Klem

Randi sa...

Så flotte sitteunderlag! En fin måte å minke garnlagret på. Men vet av erfaring at det ikke er helt enkelt, for det "dukker" opp nytt garn tilstadighet.....
Ha en fin påske!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Ja, litt langt fra deg til BYEN sånn til vanlig. Sånn går det når man tuller seg sørover ;) Men du skal ikke se bort fra at det går ann å møtes her sørpå en gang. Dessuten tror jeg du er helt habil, det er nemlig den fineste byen :D

Vilma sa...

Hej Sidsel

Fantastiske sokker du strikket og ja , kan vældig godt lide siddeunderlagene også :-))

Klem

Helen sa...

Super søte sitteunderlag, og med navn på alle, så smart :)

La oss håpe værgudene ikke tuller med deg, dog jeg tror den tuller litt her hvor jeg bor (Italia) +27 grader idag, er langt fra normalt denne tiden av året, så det varer neppe. Bør ligge på rundt 20 til 24.... så jeg venter spent på påske været.

god påske !!

Smått og Stort sa...

Disse var knallfine! Syns du er flink å nålefilte jeg :) Holder på med sitteunderlag og tøfler i cortina jeg også og jeg liker det veldig godt. Billig og så har de mange fine farger. Gleder meg til å nålefilte!

strikkedilla sa...

Så fine sitteunderlag. Godt å få brukt opp litt garn fra lageret også

Greta sa...

Hei igjen. Stikker berre innom for å ønske deg ei super påske. påskeklem fra meg

Bitt@mi sa...

Herlige sitteunderlag! Riktig fine med nydelig pynt. Nålefilting kan jeg ikke, men har jo aldri prøvd da...
En trenger ikke finne unnskyldinger for å kjøpe garn:) Det er grunn nok at en koser seg med garnet:)
Men jeg slanker jeg også, og det kjennes litt godt. Lurer på hvor lenge det skal vare... :)
Ha ei flott uke!

Husmorspira sa...

For noen flotte sitteunderlag!
Måtte bare inn og kikke med det samme jeg så dem i en blogg-roller :) Herlige og spreke etter at du fikk "piffa" dem opp litt, ja...