lørdag 3. mars 2012

For spesielt interesserte......

Jeg har vel gjentatt til det kjedsommelige at sokkestrikk er min form for avkobling. Dette innlegget kan gi inntrykk av at jeg har hatt en total utkobling, men det er altså ikke tilfellet:-))


Dette paret er en feilsending fra Projo. Jeg meldte meg inn i sokkeklubben for 2012, og var så heldig å få tilsendt siste paret for 2011. Helt greit med slike feilsendinger. Garnet er helt herlig og anbefales.

 • Design: Jackie E-S
 • Mønster: Concertina Lace Socks
 • Garn: Schoppel Wolle
 • Pinner: 2,5

Her er vel det dyreste sokkeparet jeg har strikket for her har jeg brukt Wollmeise-garnet jeg fikk tak i sammen med rester av Fabel. Wollmeisen var et herlig bekjentskap og jeg angrer på at jeg ikke strikket hele sokken i Wollmeise, men jeg var redd jeg ikke hadde nok til et par. Innfargingen er bare vakker, men jeg greier dessverre ikke å få formidlet det på dette bildet.
 • Design: Bittami
 • Mønster: Dillesokker
 • Garn: Wollmeise og Fabel
 • Pinner: 2,5

Årets soleklare favoritt hos meg!! Disse sokkene er bare rååååfiiiine og jeg regner med at søster med lite garnlager kommer med en kommentar her:-)) Ja da, søster med stort garnlager  du kan få komme med kommentar du også, men du må vente til høsten i så fall:-))
 • Design: Bittami
 • Mønster: Latvian Love Socks
 • Garn: Fabel
 • Pinner: 2,5
Dessverre var fotoværet av en slik karakter at jeg ikke fikk vist fram mønsteret skikkelig, men gå inn hos Bittami å se på hennes bilder så får du sett Dillesokkene skikkelig. De er utstyrt med et flott flettemønster og det er forskjell på høyre og venstre sokk. M.a.o her må brukeren inneha en viss form for basiskunnskap:0). Alle sokkene hun designer er så flotte, men min soleklare favoritt er nok det siste paret. Dette skyldes rett og slett at jeg er kjempeglad i 2-farget mønsterstrikk.


Inniblant flotte mønstre henger et par helt vanlige sokker i ribbestrikk, helt greie de også.  Nå har jeg tatt en liten pause fra avkobling og har et sjal på pinnene, men sokker slutter jeg nok aldri å strikke.

I skrivende stund så er det flott vårvær på mine kanter og det gleder meg stort! Jeg har vært flink i år og kommet meg ut på ski, men det er helt greit å skifte ut skisko med joggesko og nå skal jeg ut å nyte vårværet.Nyt våren der hvor du er og ha ei super helg:-)

Sidsel

12 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, fy søren de var stilige!!..så i dette jubelåret er det jo lov å komme med ønsker:)..og enn at du kobler av med disse:O))
Har vært ute og gått en times tid selv i strålende sol, herlig!! I kveld/natt skal den yngste med lakenskrekk ligge her, så det blir nok en søvnløs natt:O)
Hils i stua og nyt helga, klem herfra:)

Greta sa...

Så masse flotte sokker. Skjønner att du har kose deg ja. sokker er avkobling, det er eg heilt enig i. Om det er masse mønster eller heilt enkle. Må ha minst eit par sokker på pinnene.
bitta lager masse flotte oppskrifter. Har ikkje prøvd meg på noen av dei enno, men det kjem vel. Er ikkje glad i oppskrifter eg da hehe.
Vore fint ver her og i dag. Håper du fikk deg ein fin tur. ha ei super helg klem

Havfruen sa...

:))) JA....ønsker meg slike pyntesokker:) og garnlageret mitt kan du få!! Gratis!!
Våren nytes!! Men tror du har det varmere enn meg..kaldt her.
Klemmings:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Må le litt av dere søstrene. To strikkegale og ei litt mindre intersert. EI sokkegal og ei med litt mere avslappet sokke-mani. Godt å utfylle hverandre:)

Nydelige soller du strikker. Her blir det ALDRI så forseggjorte sokker. Der skorter det voldsomt på tålmodigheten. Aldri tynnere enn pinne nr 3 og mest ribbestrikk eller vaffelmønster.

Bitt@mi sa...

Jeg blir helt målløs av sånn skryt:) Og så mange nydelige sokkepar du har strikket:) Dillesokkene ble jo kjempefine, de også:)
Jeg er sikker på at både søster og søster setter pris på sokker:)
Kos deg videre med strikkingen!

Margrethe sa...

Ja dette er sokker å bli glad av. Får lyst til å starte enda et strikketøy på minuttet. Men først må jeg bli ferdig med tøflene, babysokkene, sjalet og babykjolen jeg er i gang med. Men så ...
Sokkestrikk er helt topp! Og dine var bare supre. Ha en fortsatt god søndag.

Skautrollet sa...

Kjempefine sokker!! Er litt som deg, jeg.... Må ha litt sokkestrikk som avkobling inne i mellom. Er veldig glad i å strikke sokker og kommer nok ikke til å slutte med det, nei....

gult hus i svingen sa...

Så utrolig mange flotte sokker:) har aldri strikket sokker jeg, det ser så innvikla ut:)
klem fra Trine:)

Helen sa...

Fy søren så fine sokker du har strikket! Flotte farger, enig i at sånn 2 farget garn gjør seg veldig godt ;)

Så flink du er !!

Kos deg med strikking av sjal :)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
mimouna sa...

Sokker er absolutt ikke det verste å få dilla på, her var det mye flott. Det er kjekt å ha et håndarbeid å slappe av med, og når resultatet blir både praktisk og pent er jo alt perfekt. :)

Fortsatt god helg.

Ruths datter sa...

Wow, så masse lekre sokker.For galt å putte de nedi støvletter. Dette er jo prydsokker.
Klem