søndag 27. november 2011

Tada!


For ei tid tilbake deltok jeg i jubileumslotteri som Karna hadde og gjett hvem som vant...... MEG!! Vi var 3 heldige vinnere og alle fikk et flott sjal / skjerf i den fargen vi ønsket oss. Tusen takk Karna - dette ble en favoritt med en gang.

Premien lå å ventet på meg da vi kom hjem fra hyttelandet. Fargen jeg ønsket meg var lyng og det er heklet i et garn som heter Andes. Jeg har ikke prøvd dette garnet, men det er i allefall supermykt og kløfritt. Karna har designet dette selv - besøk henne og ta en titt, jeg anbefaler.


Ferieuken vi har hatt ble en forlengelse av høsten. Varmegrader med daglige vanninger før Berit meldte sin ankomst. Jeg har aldri før sett vannstanden så høy og natt til lørdag var sjøen på besøk laaangt over der den normalt skal være. Kraftig vind som gjorde at vi ble strømløse, men stearin og god bjørkved er en grei erstatning.


(Det første bildet viser korrekt farge, her ser det grått ut, men det er det altså ikke:-) 

Dagen i dag har gått med til å tørke støv av adventslys, løpere og brikker er funnet fram slik de blir hvert år. Adventstiden er en veldig koselig tid synes jeg og den skal nytes i år også,

 Ønsker dere alle en fin 1. søndag i advent - husk i dag tenner vi ett lys og det gjør vi i glede:-) 

 Klem fra Sidsel

9 kommentarer:

Greta sa...

Adventstiden er ei fin tid. Bruker masse t-lys og andre lys og varmer opp inne.
Gratulerer med flott premie. Har begynt å tatt frem litt til jul. Litt mer enn akkurat adventsstake og slikt. Tar litt kvar dag.
Ha ei flott adventstid

Anonym sa...

Så nydelig skjerf! Nå var du heldig :). Huff til Berit som gjorde dere strømløse. Godt dere hadde hjelp tilgjengelig. Vi har ikke ovn og må nok evakuere ganske fort om vi får strømbrudd. Berit tok ikke noe her. Havet lå blikk da den skulle være på topp, men høy vannstand, ja. Langt over normalen og ny rekord.
Adventen er koselig tid, ja. Gleder meg. Neste steg er kalenderene...
Klem :)

"Romfortrivsel" sa...

Mye vær for tiden, ja! Bra at du koste deg på hytten oppi det hele.
Kjempegøy å få en sånn fin gave!
Klem til deg.

Ruth sa...

Jeg savner den norske førjulstiden veldig. Skikkene er så helt anderledes her. Men jeg har nå fått lys i vinduene og satt frem litt sånn nesten julepynt. Så får jeg kose meg som best jeg kan jeg med. Ha en fin uke.

gult hus i svingen sa...

Gratulerer med nytt sjal heldige du:)
Og kos deg i adventstida:)
Her er det snø, jippppppi:)
Klem fra Trine:)

Tovepia sa...

Så heldig du var,da! Flott sjal!
Jeg er hjem etter ei langhelg i sør, og Prinsessa gråt helt til flyplassen..skulle være med Mossan hjem..huff, det er trasig å ha de så langt borte, men det vet vel du mye om:)
Her bor vi på kjøkkenet igjen, lister er på gang;)
Hils i stua, klemmings;)

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin premie.Ikke kjekt med storm liker ikke.Ble ikke så mye vind hær heldigvis men kraftig tor og lyn og høy flo.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil.

Misemor sa...

Grattus med fin premie. Morsomt å vinne litt i ny og ne. Jeg har også vunnet meg en hals denne uka. =)
Ha en fin torsdag. Klem ToneB

mimouna sa...

Så heldig du var. Fin sjal, og lyng er en nydelig farge.

Ønsker deg en fin desember. :)