lørdag 9. juli 2011

Tidsklemma…… mellom to ferier:-)

Jeg er som snarest innom for å ønske dere alle en riktig fin sommer. Her er sommeren kommet for alvor med voldsom varme, men det er lite sol. Egentlig deilig.
Været får vi ikke gjort noe med så det får vi ta som det kommer. Tonen er nok litt annerledes når 3. uke i ferien starter på uten sol i det hele tatt.

Vi har hatt ei uke med ferie, men er hjem igjen for å ta unna litt jobb. Ferieavvikling gjør arbeidsdagene hektiske, men snart er det min tur til late dager………

Selekjolen er ferdig og resultatet er jeg fornøyd med. Den skulle imidlertid være litt å vokse i for 3. prinsessa som er 1 1/2  år så jeg strikket størrelse 3-4 år. Tenkte at 2. prinsessa  kunne “låne” den litt først……DSCN1491

Men det skjedde ett eller annet for det ble passe til 1. prinsessa som akkurat har fylt 6 år:0) Ja, sånn kan det gå – det er jo ikke noe problem når en har prisesser i alle aldre.

DSCN1521

Mønster: Snerten selekjole
Design: Pickles
Garn: Pickles Extra Fine Merino
Pinner: 3,5

Ønsker alle en fortsatt flott sommer.
Vi sees ut i august en gang.

Klem fra

Sidsel

11 kommentarer:

Havfruen sa...

Det er jo en fin aldersspredning på prinsessene så hvorfor ikke strikke til den eldste så går det i arv, hehe:) Stilig kjole:)
Sola skinner på fosen idag men vi har ok temp...deilig og slippe stekende hete.
God ferie, klemmings:)

Livet i Nord sa...

Så søt den ble! Det er vel ikke nøye med størrelsen man har prinsesser i alle aldre, plaggene blir jo ikke utslitte og kan brukes om igjen og om igjen. Ferie her og:) vi tok en Ti På Topptur i formiddag, men 28 grader og vindstille ble litt av en "marerittur" som "1. prinsen" sa. Vi kunne ikke stoppe opp et øyeblikk pga. mygg og klegg.
Klem og kos deg videre i ferien:))

Tovepia sa...

Den ble jo råsøt! Ikke farlig når en har prinsesser i alle aldre;)
Vi er på hytta for helga med M og barn, så her har det vært full fart:O)
Ferie fra neste helg..på hytta;)
Kos dokker, får håp sola og ikke minst varmegradene holder seg.
Klem fra oss her;)

Greta sa...

Så fin den var. Kjekt med prinsessekjoler. Og når den elste kan bruke den først, så får vi berre håpe at den ikkje er oppbrukt til den siste. Men da kan vel bestemor strikke ny. Ha ein stråalndes sommer. vi er øyeblikkelig ferdig med 3 uker. klem

"Romfortrivsel" sa...

Herlig prinsessekjole!
Kan tenke den blir populær både hos den ene og den andre.
Kos deg med forventningen om ferie. Rart at det alltid er travelt rett før man kan ta ferie, men det er vel sånn for alle.
God ferie, etterhvert!

Anlen sa...

Den var flott! Kanskje noko eg må vurdere til mine prinsesser:)

Lykke sa...

Hvor er den bare supersød og heldigt at den nu kan nå at passe alle pigerne :-)

Rebekka sa...

Heisann :o)
Nydelig kjole du har strikket.
Ja noen ganger blir det ikke helt som planlagt når man strikker ting, men du er jo heldig som har søte små i alle aldere.
Ønsker deg og dine en herlig sommer.
Klem :o)

karna sa...

Så kjekt å ha sesser i passende alder ,-) Så søt sommerkjole, akkurat som det skal være når det er sommer. Håper du får noen fine sommerdager, klem

mimouna sa...

Fin kjole, og så heldig du er som har så mange prinsesser. :o)

Fortsatt god sommer.

Misemor sa...

Så fin kjolen ble. =)
God sommer!
Klem =)