fredag 10. juni 2011

Travelt

Nå har jeg litt for mange prosjekter på gang. Sjalspakken fra Projo inneholdt et lekkert mønster, men garnet er jo ikke tykkere en sytråd (det er litt overdrevet, men jaggu ikke mye) Her trengs det gode øyne og god konsentrasjon så dette blir bare innimellom. I tillegg holder jeg på med et teppe og her har jeg vært riktig så flink – festet tråder etterhvert – god dressur på denne dama:-)

DSCN1472

Så er det en selekjole jeg falt for hos Pickles. Den er faktisk snart ferdig og kommer senere.

For å roe ned så strikker jeg sokker og de gjør jeg alltid ferdig. Samme gamle mønster fra Drops og ja, jeg er kjempelei så nå får jeg finne meg et annet mønster

DSCN1474DSCN1476

Pussig – alle sokkene jeg strikker passer meg perfekt, satser på at str. 38 / 39 er normal damestørrelse:-)

Nå skal jeg gjøre noe jeg aldri gjør – inviterer til hjemme hos, ikke til meg nei, men til Kong Oscar I – fint lite sommerhus det her

DSCN1465

Og hagen ikke gæli den heller

DSCN1469

Å holde plen og hekker vedlike gir nok lite tid til blogging, men de var sikkert like lykkelige. Besøk hos Kong Oscar anbefales  - var dårlig med kaffe, men hyggelig lell.

Jeg har problemer med å få kommentert hos dere, men jeg står på og fortsetter å prøve. Ønsker alle ei fin Pinse.

Klem fra Sidsel

16 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Flotte sokker, som alltid! De sokkene jeg strikker, passer alltid perfekt til meg også, og pussig nok havner de fleste i min egen sokkeskuff...

Dårlig av Oscar å ikke by på kaffe når dere først tok turen, men heldigvis er det mange andre koselige steder på Bygdøy hvor man kan få seg en kaffeskvett. Litt lenger bort, langs stranda, ligger f eks Kafe Rodeløkken, og sist vi var der, var det kaffe å få (riktignok et par-tre år siden, men forhåpentligvis eksisterer kafeen fremdeles). Ha en finfin pinse!

Greta sa...

Å strikke med tynt garn er eg ferdig med på ei stund eg og. sokker av heklegarn er eg litt lei av. Nå strikker eg genser på p nr ni. litt overgang. Strikker også genser på p nr 4.
tenker at sjalet vert lekker eg. gler meg til selekjolen.
Supre sokker også. Men man kan bli lei ja av samme mønstret. du får finne noen andr eog heller gå tilbake til dem etterkvart.
Ha ei flott pinse du skjønne dame

karna sa...

Kreativiteten holdes oppe med mange prosjekter, det er sånn jeg tenker ,-) Så flink du er til å strikke sokker, og all omtanke til sytråden din. Ha ei fin pinse, her skal bihuler pleies. Klem
ps! fin hage, jr var med å gjorde istand, allergisk hjemme for sånt -)

Misemor sa...

Så fryktelig travelt da... Men morsom travelhet dette da. De sokkene er så fine, har sikla litt på de jeg også. Takk for omvisningen i "hjemme hos"-reportasjen forresten, det var hyggelig. =)
Har en gi-bort på gang hvis du er interessert, mine oppdateringer havner ikke i bloggrollene rundtomkring, så jeg må reklamere slik da, vettu.
Ha en fin pinse.
Klem =)

Tovepia sa...

Hei og hå;)
Det sjalet du har begynt på blir sikkert lekkert, men det hørtes arbeidsomt ut.
Nydelig farger i teppet, og her er også jeg strukturert, smart med trådfesting underveis.
Du må jo huske at jeg har skonr 40!! Nydelige sokker, de til venstre var direkte lekker!
13 grader, regn i lufta, venter på fødsel..slik går nå dagan:O)
Hils i stua og klem herfra;)

Ruth sa...

Jeg liker ikke å strikke med tykt garn, jeg syns sytrådgarn er best. :) Flotte sokker, jeg er inne i sokkestim for tiden jeg også. Og 38/39 passer meg også.

Jeg har alltid ønskset meg et sånt lite slott. Det var et til salg ikke så langt herfra for noen år siden. Slott med 3 rom og kjøkken. Men DH ville ikke kjøpe det til meg. Det er jeg litt sur for enda.

strikkedilla sa...

Så mye flott du har i bloggen din. Har lagt meg til som følger hos deg. Flotte sokker.

Skautrollet sa...

Ingen grunn til å bytte oppskrift når de du lager blir så fine. Alle mine sokker blir også passe til meg, og som oftest for store til alle andre... Jeg står nemlig på en stoor fot.
Har fullstendig sokkedilla om dagen. Leser i sokkebøkene mine (5 i tallet) for å se hva som skal være neste prosjekt. Og jeg har gjerne flere par i sving på likt. Ikke spesielt disiplinert.

Ulla-Bella sa...

Tepper blir nok fint med de fine rutene. Flotte sokker:)

Elins Strikkeri sa...

Skal sei dama er flittig og flink!! Sokkene er jo kjempefine men forstår at ein kan verta lei etter menge par. Ha ei god veke:))

Anonym sa...

Hei Sidsel!
Ja noen ganger tar prosjektene helt av for oss ;) Det tynne garnet hørtes ut som en skikkelig prøvelse..
klem fra Laila

Vilma sa...

Håber at vi ses til næste år , sidsel, det kunne være så koseligt :-))))

Hækler osse på et tæppe..lapper...ja, man skal fæste undervejs, det lønner sig. ha en dejlig onsdag :-)))

mimouna sa...

Fine sokker! Og så flink du er som fester trådene etterhvert på lappene.

Sånt "sytrådgarn" er ikke så ille å strikke med når man først har fått det inn i fingrene. Tok meg et par timer å bli vant til Drops Lace, men da gikk det greit. Men det funker dårlig å veksle mellom et slikt prosjekt og ting i vanlig garn, det er lurt å strikke ferdig når man først er i gang.

Anonym sa...

Ha en fin helg du også Sidsel!
klem Laila

Miss.Møllebo sa...

Det bliver et utroligt fint tæppe engang, det håber jeg også mit gør, men det ligger også stille megen tid. alle ideerne skal jo prøves, men rigtig bra sommer til dig og dine kjære.

"Romfortrivsel" sa...

Masse prosjekter på gang, ser jeg. Moro å produsere!
Jeg har endelig skjønt hvordan jeg klarer å kommentere hos alle etter Bloggeromleggingen (eller hva det var som skjedde, så nå var det litt gøy å følge med igjen.
Lykke til med kreativiteten!