fredag 22. februar 2019

Tøfler / slipperser

Disse fikk jeg øye på via Instagram og de kom raskt opp på strikkelisten min. Mønsteret er laget av Kajsa Vuorela Fredriksson
Jeg har brukt litt tid på å finne riktig garn og pinnestørrelse. Disse ble strikket i Sterk på pinne 2,75 og ble litt små.
Disse er også strikket i Sterk, men på pinne 3,5 og det utgjorde stor forskjell.  Mønsteret starter nederst på hælen, smart og artig.
Designeren finnes som sagt på Instagram under @tornedalsfrun og Instagram er et flott sted å hente inspirasjon og nye ideer..
Litt usikker på om jeg fortsetter her og heller lar Instagram kontoen være der jeg legger ut det jeg lager, vi får se. Du finner meg der som @sidselsidserk og hvis du ønsker er du hjertelig velkommen som følger.
Strikk i bruk - ingenting gleder et strikkehjerte mer:-) Merker så smått at våren er i anmarsj og det er bare herlig.

GOD HELG!

3 kommentarer:

Bodil sa...

Nydelege tøfler i flotte fargar :) Håper du bloggar vidare, men eg ser jo at det er fleire som finn andre plattformer. Lukke til i alle fall :)

Gørill sa...

Så fine tøfler :o)
Jeg lurer på det samme som deg, å gå over til Instagram. En av mine svigerdøtre sier at det er der det skjer. Sliter med å lage en konto til der, må ha hjelp. Svigerdatteren min heter Pinnepolka der, hun har blitt en racer på strikkepinnene de siste årene! Jeg forteller i bloggen om og når jeg flytter til Instagram :o)

Barwitzki sa...

Ja... herlig. Veldig vakre kosetøfler. Liker mønsteret. Super.
Takk for LINK.
Håper også du blogger vidare... litt. Kanskje du begge to.
Hilsen til deg.
Ha riktig god helg. Vi har regnværet og vinden blåser... strikkeværet og
se på TV WM skiskyting og bake kake og deilig mat :-))
Kos deg. Viola