lørdag 28. september 2013

Lek med farger

 

Mens naturen viser seg i sin fargesprakende høstprakt så har jeg brukt fargerikt bomullsgarn. Naturen tenker nok neppe på at det er mange restfarger som skal brukes opp, men det gjør jeg:-)

Jeg ser at siste blogginnlegg gikk med på å lengte etter vår og sommer. En årstid som går alt for fort, men høsten er fin den med sin klare luft og flotte farger.

I sommer fulgte jeg klutestrikken til Bittami som hun arrangerte på Facebook. Jeg strikket ikke alle, men hun ga oss noen fantastiske mønstre.

DSC_0028

Jeg synes bomullsgarn nesten kun passer til grytekluter og kluter – eller kopptuer som vi sier her i Trøndelag – så rester har en stygg tendens til å hope seg opp, (Når sant skal sies så gjelder det vel egentlig alle typer garn…….det kommer mer inn enn det går ut……)
Klutestrikkingen genererte restegarn og hva er vel flottere å bruke restene til enn Annepålandetgrytekluter. Dette er fargeklatter til et hvert kjøkken.

DSC_0024

Klutene er nesten for fine til å brukes, men de er kanskje kjempefine til gaver….. litt kult å få ei kopptu i bursdagsgave eller?

DSC_0027

Høsten er kjempefin til innekos og jeg har selvfølgelig gått til innkjøp av denne. 52 par å velge i og det er vel en drøm for sånne som meg.

Det er lenge mellom blogginnleggene herfra, men jeg henger med fremdeles. Ønsker alle som titter innom en fin høstdag.

10 kommentarer:

Greta Buhagen sa...

hei :0). Så koselig å sjå innlegg fra deg att. det var jammen lenge siden. Kluter er noe eg også ahr alga litt av i sommer. Både til baby og til kjøkkenet. Men Bitta sine ahr eg ikkje prøvd. Sokkeboka står på ønskelista mi også, så får vi sjå når den havner i skapet mitt. Høsten er ei fin tid til innekos ja. håper den ikkje blir for våt og kald ute heller. Kjekt å kunne gå seg noen turer også. Ha ein fin høst fremover, klem

Ruths datter sa...

Der var du igjen ja Sidsel.Koselig at du ikke forsvant helt fra bloggingen. Kopptuer er supre smågaver å ha med seg til folk. Annepålandetgryteluter er fine. Har ikke laget de ennå. Må se å få prøvd.
Klemz

Restegarn i Nord sa...

Hei! Så koselig å høre fra deg igjen!
Kjempefine kluter og grytekluter du har laget. Javisst er det kjempefin gaver, nå har du jo et lite lager klart både til jul, bursdager og andre anledninger. Hvis du har råd til å gi dem bort da(?)
Ønsker deg ei fin helg videre:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Sånne kluter er de beste som finnes. Jeg har fått noen av forskjellige bloggere og da tenker jeg på dem når de er i bruk. De jeg har laget selv er litt kjedeligere, men veldig praktisk gode :)

Farmors sa...

Så koselig å se at det er liv hos deg! Flotte kluter og grytekluter! Skulle visst gjerne ha produsert noen flere jeg også.

Tovepia sa...

Hei på deg, du er verre enn me på sjeldne innlegg:)))
Flotte kopptuer og grytekluter! Har sett på Annes grytekluter jeg også, men nå må jeg få ferdig noen større prosjekter...
Nyt uka, her skal det pakkes snart;)

Janes hobbykrok sa...

Så kom jeg litt tilfeldig innom denne bloggen. Hyggelig å hilse på deg, her var det mye spennende. Mange flotte sokker og votter. Jeg følger med utover.

Bodil sa...

Hei. Så kjekt at du er tilbake då :) Takk for koseleg kommentar. Eg er ikkje så aktiv eg heller for tida, og det går mest i småting. Praktiske og fine bomullsprodukt du har laga. Ha ein fin kveld.

Skautrollet sa...

Flotte kluter og grytelapper i veldig fine farger. Fulgte med på oppskriftene på kluter, men fikk bare strikket en. Synes Annepålandet sine grytekluter er så fine. Men synes det er vanskelig å få de flate. Blir ofte som en liten bolle :)

Randi sa...

Grytekluter og kopptuer får man aldri for mye av,
og når man samtidig får brukt opp garnrester er det full uttelling:)
Jeg har heklet mange varianter av Annepålandet-grytekluter. De er fine og fargerike.