mandag 21. mai 2012

Ikke mye fart......

Her i bloggen min er det lite som skjer for tida. Noen blir våryre andre blir vårslappe og jeg er nok begge deler for jeg strikker mye, men er ganske slapp i bloggland for tiden.
Siden sist så har jeg fått ferdig en tunika til 2. prinsessa  • Design: Drops
  • Modell Selina
  • Garn: Merino Extra Fine
  • Pinner nr. 3 og 4

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, men det gjenstår å se om hun som skal ha den er fornøyd:-) Brukerens mening er helt avgjørende for at plagget kan få sin endelige dom:-) Den er strikket i deilige Drops Merino Extra Fine.

Akkurat nå har jeg en tunika til meg selv på pinnene og den strikkes i lin så her går det fra den ene garnsorten til den andre. Stivt, men helt greit å strikke av. Blir spennende å se om dette blir et plagg jeg kan bruke for jeg har dårlig erfaring med å strikke til meg selv. Enten blir plagget kjempestort eller så blir det helt ut av fasong og slettes ikke slik det så ut på modellen....... jeg sier ingenting om at det kanskje er kroppen som er ut av fasong - bare så det er helt klart. 


Selvfølgelig strikker jeg sokker, men jeg skal ikke kjede dere med dem akkurat nå. Det blir helt sikkert noen innlegg senere:-))

Sola skinner, været ser ut til å ta seg sammen og det blomstrer i hagen. Snart skal jeg ha noen dager fri så livet er slett ikke verst.

Ønsker alle som ser innom ei finfin uke:-)

Klem fra Sidsel

11 kommentarer:

Helen sa...

denne kjolen her var da bare helt skjønn ! Klart hun blir glad for denne, herlig modell:)

God strikkeuke til deg også,så får vi håpe våren etterhvert blir til sommer....

Tovepia sa...

Som sagt, kjøpt samme garn og skal strikke i to rosafarger..må vel strikke str 5/6 jeg også. Skikkelig søt kant nederst, det så jeg ikke på mønsteret til å begynne med.
Sola skinner, jeg lever utenfor, herlig;)
Nyt uka i sør, klem;)

Greta sa...

Det var ein knallfin tunika. Håper prinsessa liker den. Det fortjener du :0). er forlite flink å sjekke drops oppskrifter. Det garnet er jo berre lekkert da.
Sokker er alltid morsomt å sjå, så det skal du ikkje holde unna bloggen, syns eg.
blir sikkert fin tunika til deg. Må få kjøpt meg noe nytt garn etter kvart eg og. Men no er det berre garn fra lageret somv ert brukt her i huset. Kos deg med sola og nyt livet.

Restegarn i Nord sa...

Ja vi har vel våre perioder alle sammen hvor vi dabber av med hobbyene våre -ikke så farlig bare vi kommer tilbake igjen:)
Det var en lekker tunika du hadde strikket! Heldige veslejenta!!

Knutine sa...

Tror en prinsesse blir glad i denne tunikaen.
Garnet er det eneste jeg strikker
luer og skjerf til meg selv i av ull.
Det er garantert kløfritt:-)
Lin er hardt å strikke av,men du verden hvor fine plagg det blir.

Ha en flott uke..

Farmors sa...

Praktfull! Denne må da være midt i blinken for ei lita frøken, hvis ikke, så vet ikke jeg...

Ruth sa...

Den var da utrolig søt. Kan ikke tenke meg at den vil vekke stor begeistring. Jeg har helt falt ut av bloggingen, men jeg har ikke avsluttet enda og tror jeg skal klare å komme igang igjen. Men jeg følger da med enda. Ha en super uke.

Randi sa...

Nydelig tunika, likte spesielt godt at mønsteret ble gjentatt på lommene:)

Vilma sa...

Århh , fantastisk farve :-)) Nyd sommeren

Klem :-)

LivM sa...

Den er jo bare helt fantastisk fin. Håper virkelig at frøkna likte den!

Fru Keilegavlen sa...

Fantastisk nydeleg! Ein vert ofte litt bloggslapp når det er vår og sommar. Det er så mykje anna som skal ordnast då. ;) Ønskjer deg ein fortsatt fin søndag.